Ja, jeg ved ikke om I kender JK's hjemmeside, men inde på den er der en masse skjulte overraskelser. Når man finder en af disse skjulte overraskelser, bliver det gemt i ens "Scrapbook". Så kan man altid se dem, når man sidder ved sin pc.
Her er der nogle af hemmelighederne:

Omrids af Fønixordenens handling: Gå til Extra Stuff-siden. Tag blyanten af snoren og træk den over til det tomme stykke papir med den gule nål. Tegn et lyn på midten af papiret. Prøv at holde blyanten så lige og centreret, som muligt. Det vil afsløre en af de revurderinger, J.K. lavede, da hun planlagde Fønixordenen. Den inkluderer nogle kapitelnavne som blev ændrede og nogle ideer, som ikke kom med i det endelige udkast.

Magiske dyr: Gå til Links-siden og klik på den tynde bog på den anden hylde, "Ancient Runes Made Easy". Den afslører nogle informationer om flere forskellige magiske dyr.

Lærere og hippogriffer: Start med at gå til Extra Stuff-siden. Sluk for radioen, tænd den igen og vent i et par sekunder. Lyt til forklaringen i radioen, der siger at du skal putte seks dråber rød eleksir fulgt af tre dråber grøn eleksir på en plante. Gå nu tilbage og klik på viskelæderet på forsiden. Så kommer du hen til den mystiske dør. Følg instruktionerne med eleksirerne på planten, så får du endnu en ting til din scrapbog, som afslører lærernes køn og nogle forslag til hippogriff-navne (fra omkring Fangen fra Azkabans tid)

Original synopsis: Gå til skraldespands-siden (Rubbish Bin) og flyt kruset fire gange rundt i urets retning. Når du har gjort det, former det en cirkel indeni. Gå nu til Extra Stuff-sektionen og klik på kortet, hvor der står "Circle" med en cirkel på det. Du får nu en original synopsis af De Vises Sten.

Dracos efternavn: Gå til fansider-siden. Klik på den lille røde boks til højre fem gange, så den åbner. Klik på spørgsmålstegns-boblen for at få et tidligt udkast til De Vises Sten (fra omkring 1994) og informationen om at Dracos efternavn før var "Spungen"


Mobiltelefonen: Tryk nummeret: 733837 (P-E-E-V-E-S), og du vil få en lille skitse til din Scrapbook!

Mobiltelefonen 2: Tryk nummeret: 62442 (M-A-G-I-C, hvis man skriver det i en SMS. Dette er desuden også nummeret, der lader en bruge gæsteindgangen til Ministeriet for Magi (HP5)). Overraskelse!

Mobiltelefonen 3: Udover sine andre overraskelser, kan telefonen i øverste venstre hjørne også finde på at ringe, når
man har været på forsiden længe nok. Husk at tage den, hvis den ringer!

Mobiltelefonen 4: Gå til hovedsiden. Tryk "31071965" på telefonen (J.K.s fødselsdag). Så får du et tidligt udkast til De Vises Sten (fra omkring 1994)

Viskelæderet: Tag viskelæderet i bunden af opslagstavlen på "Extra Stuff"-siden, og bevæg det rundt på det tomme stykke papir. Tryk så på de små grønne blade over det nyfremkomne billede, så de forsvinder. Gå så til hovedsiden og vent på at edderkoppen kommer kravlende. Når den gør det, skal man klikke på den. Inde på "Links"-siden skal man så klikke på den lille eliksir-flaske på komoden. Til sidst skal man klikke på fjeren inde på "Fansites"-siden. Så kommer der noget nyt i ens Scrapbook!

Nøglen: Gå ind på "Links"-siden og klik på bogen med spørgsmålstegnet på siden og hiv det så til siden. Tag nøglen og put den i skrinet i højre side af skærmen.

Den utætte kuglepen: Gå ind på "Rubbish Bin"-siden og klik på kuglepennen på venstre side af skraldespanden. Dette vil få
den til at blive utæt og afsløre hvilke ingredienser der skal i den eliksir, som vil afsløre endnu en hemmelighed. Den første ting man skal have er æggene. som kan findes på den højre side af "Rubbish Bin"-siden.Bagefter skal man ind på "Extra Stuff"-siden og klikke på håret, som man kan finde lige nedenunder det tomme stykke papir. Den sidste ting er inde på "Fan Sites". Der skal man trykke og hive den tomme medaljeæske til siden og så vil der komme nogle glaskugler til syne. Klik på den, og der kommer noget nyt i din scrapbook!

Stikkontakten: Tryk på kontakten, og lyset slukker.Tryk på den igen, og lyset bliver tændt igen! Som ved magi! Jeg ved ikke hvorfor hun har en stikkontakt på hendes bord...

Den anden stikkontakt: Der er også en stikkontakt ved den "Mystiske Dør" inde på "?"-siden. Lige nu afslører den
ingenting, men det har den gjort, og måske kommer den til det igen!

Glaskuglen: På hovedsiden er der en glaskugle lige imellem "FAQ-siden" og velkomstnotesbogen. Gå lidt rundt på siderne
og kom så tilbage til hovedsiden. Vent et par minutter til der blæser en mystisk vind hen over det hele. Klik så på glaskuglen, når den begynder at dreje rundt, så får du endnu en godbid til Scrapbook'en!

Medaljerne: Gå ind på "Fan Sites". Der er der to forskellige medaljer med et ? på. Sammel dem op og placer dem i de
tomme holdere ved siden af "Fan Sites"-trofæet.

Radioen: På "Extra Stuff"- kan man tænde og slukke for radioen, hvis man synes det er sjovt!

(Oversat fra Mugglenets guide til JK's side)