Denne her lille sjove ting fik jeg fra et engelsk Harry Potter-messageboard. Jeg ved desværre ikke, hvem der har skrevet den, men oversatte den, fordi jeg synes den var sjov. Prøv selv at læse det!

>Situation: Peter er blevet træt af at bruge al hans tid omkring ondskab, så derfor har han lavet en radioudsendelse, der kan hjælpe folk der har problemer.

Peter: Så, alt hvad skal gøre, er at sætte ham ned, og sige at det enten er dig eller hans drageskinds sko, men du skal tro på dig selv! Okay, næste lytter.

Molly: Hejsa, onkel Peter! Altså, min mand har denne her besættelse med stikkontakter og… altså, mugglerting i det hele taget, sagen er, jeg er bange for at han måske mister sit job og –

> Telefonen ringer <

Peter: Åh, undskyld, vi har åbenbart en anden lytter! Hallo? Har du et forslag til hvad personen kan gøre ved sine problemer?

Voldemort (i den anden ende af røret med en høj, skinger stemme):
Tjah øh, jeg har faktisk mine egne –

Peter: Kom nu! Vær ikke genert

Voldie: Årh, okay så! Tjah, dette er tydeligvis en meget svær tid for dig, for det første, du vil ikke have at han mister sit job, men du vil heller ikke miste ham, for det andet, føler du dig skyldig, fordi det vil ligne at du prøver at kontrollere ham. Det er bare en masse følelser, der er blandet sammen på en gang.

Molly: Ja! Lige præcis! Så, hvad mener du jeg skal gøre?

Voldie: DRÆB HAM! DRÆB HAM! DET MUGGLER-ELSKENDE FJOLS!! HVIS DU IKKE GØR DET, GØR DØDSGARDISTERNE DET SNART! MUAH, MUWAHAHAHAHAHAA!

Molly: Men Peter siger at vold ikke løser noget som helst-

Voldie: Denne mand er ikke værd at spilde din tid på, hvorfor skulle du
have ondt af dig selv? Dræb ham nu! Mwahahahaha haaaaahaaa!

Peter: Okay, okay, stop det! Jeg tror lige jeg tager over her! Så, hvad er så dit problem?? Stres? Skilsmisse problemer? Skyldfølelse? Du kan fortælle til onkel Peter.

Voldie (stadig i en skinger stemme): Tja, jeg kender denne "person", som har en "ven" og denne "person" prøver at øh… overtage verdenen, og denne "ven" sagde at han ville hjælpe ham, men denne "person" blev revet med, og kom til at dræbe to af denne "vens" gamle venner og prøver at dræbe resten af dem. Men nu er denne "person" blevet

>begynder at snøfte<

RIGTIG ked af det, og virkelig savner denne "ven" og… ÅH! JEG VIL BARE HAVE DIG TILBAGE, PETER! Det er bare ikke det samme uden dig >begynder at hyle<

Peter: Voldie, er det dig? Voldie??!

Voldie: Mmm… Uh-hu >snøfter<

Peter: Selvfølgelig kommer jeg til bage, Voldie! Jeg skal nok hjælpe med at overtage verden igen!

Voldie: Jeg lover at gøre toiletsædet rent og alt muligt!

Peter: Jeg elsker dig, Voldie!

Voldie: Jeg elsker også dig, Peter!!

Peter: Muawaahahaaa!

Voldie: Muwahaa, mwaahaaaa!

Peter >med tårer i øjnene<: Åhhh, det er ligesom i de gode gamle dage!
Det var dråben! Jeg siger dette lorte job op! Jeg går nu, men jeg skal nok
sætte noget Top 60’er på til jer…

>Musik begynder at spille<

~Slut!~

Tegning © Tonya Bille Nielsen